Sisäremontit ja ulkoremontit | Tampere, Pirkanmaa

FastMan Rakennus hoitaa pienet ja suuret remontti- ja saneeraustyöt alusta loppuun varmalla otteella. Toimimme pääasiassa Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Huoneistoremontit

Teemme kaikenkattavia huoneistoremontteja sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Remonttipalvelumme kattaa niin purku- ja pohjatyöt kuin lattia-asennukset, laatoitukset, maalaus- ja tapetointityöt sekä kalusteasennukset. Huoneistoremonttiin voidaan sisällyttää myös esimerkiksi lasikaiteiden ja lasiseinien asennus. Rakennusmateriaalit tulevat sopimuksen mukaan joko meidän kauttamme tai asiakkaalta.

Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Olemme toteuttaneet lukuisia sauna- ja kylpyhuoneremontteja, joissa asiakas on saanut yksilöllisen, viimeisen päälle laitetun tilan. Teemme remontit purku- ja pohjatöistä alkaen aina viimeiseen laattaan ja lauteeseen asti, kestävästä ja siististä jäljestä huolehtien. Meiltä onnistuvat erikoisemmatkin yksityiskohdat, kuten saunan lasiseinien asentaminen. Tarvittaessa hoidamme myös pienimuotoiset putkityöt.

Julkisivu- ja muut ulkoremontit

Uudista kerralla sekä sisätilat että julkisivu! Maalaamme ja korjaamme erilaisia julkisivuja huolellista työotteeseen ja tarkkaan työjälkeen panostaen. Remonttityöt hoidetaan sovitussa aikataulussa, minkä ansiosta työ valmistuu vaikka juuri pihajuhlia varten!